Senator PSD Liviu Marian POP: „Iohannis – Băsescu continuă să asuprească poporul român”

Au trimis tinerii la exil în străinătate, iar acum dau dovadă că nu le pasă nici de pensionari și de mame. Tandemul Iohannis  – Băsescu asupresc cele peste 12.000de  mame  și  peste  21.000  de  pensionari  care  vor  fi  afectați  de  blocarea  legii amnistiei.  ACL  a  decis  să  părăsească  sala,  dând  dovadă  de  nepăsare  față  de români.

Nu mai există loc de interpretări. Este clar că, odată ce a bătut palma cu Traian Băsescu, Iohannis este capabil să reia măsurile de austeritate pe care le-a aplicat și președintele țării. Acest lucru este întărit chiar de reprezentantul ACL la alegerile prezidențiale, care nu s-a sfiit să declare că acele politici ar fi scos România din criză. Oare nu trebuie să mai ținem cont de români? De situația lor economico-financiară? Trebuie să  facem orice  fel  de  sacrificiu fără  să  ne  pese de  semenii noștri?

La fel de grav este și faptul că Alianța Creștin Liberală a blocat Legea energiei. Din această cauză, România plătește 30.000 de euro pe zi Comisiei Europene pentru că nu  a  fost  votată.  Părăsirea  sălii  a  grupului  ACL  nu  dovedește  altceva  decât nepăsarea față de români, precum și dezinteresul față de economia României. Nedorim să ieșim din criză, însă doar prin stabilitate economică și crearea de locuri demuncă pentru români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.