Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: am contribuit la luarea deciziei de finalizare a Proiectului european “Millennium Center Baia Mare” precum și a proiectului de reabilitare a Pieței Cetății – Turnul Ștefan

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș iubește Baia Mare. În trecut, în calitate de consilier local a sprijinit proiecte care au dus la păstrarea și reabilitarea clădirilor istorice ale municipiului Baia Mare.

„Baia Mare, cu numeroasele sale clădiri ce mărturisesc de secole dezvoltarea orașului nostru, este o poveste în timp a identității nostre culturale și spirituale.
Sunt mândru că am contribuit la luarea deciziei de finalizare a Proiectului european “Millennium Center Baia Mare” precum și a proiectului de reabilitare a Pieței Cetății – Turnul Ștefan, astfel încât clădirile din Centrul istoric băimărean să fie redate comunității. De asemenea, în calitate de consilier local, am luptat pentru a împiedica ca imaginea centrului istoric să fie modificată prin proiecte ale unor dezvoltatori imobiliari care intenționau să schimbe și aspectul, și destinația centrului istoric al orașului.
Voi sprijini și pe viitor administrația publică locală în intenția de a achiziționa și reabilita clădirile istorice ale municipiului, astfel încât să generăm o zonă cu un potențial turistic, social și cultural demn de un oraș istoric european.” a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.