Senatorul  Cristian Niculescu Tâgârlaș ia atitudine. Atitudinea denigratoare pe care o au unii membri ai PNL, care atacă alți colegi, este demnă de dispreț.

Senatorul  Cristian Niculescu Tâgârlaș ia atitudine: PNL reprezintă implicare și colaborare. Atacul la persoană între colegi este o atitudine condamnabilă pentru orice membru de partid.
„Partidul Național Liberal se află în fața unei etape de decizie. Pe data de 25 septembrie, se va vota noua conducere. Atitudinea denigratoare pe care o au unii membri ai PNL, care atacă alți colegi, este demnă de dispreț.
Aceasta atitudine este total nepotrivită, raportându-mă la valorile liberale pe care fiecare membru a ales să le susțină și să le promoveze.Adevărații liberali maramureșeni nu se implică în atacuri la persoană împotriva colegilor lor!
Echipa Partidului Național Liberal trebuie să fie, mai ales în aceste momente, unită și puternică, pentru a reuși să realizăm împreună proiectele de anvergură pentru viitorul țării!” , a menționat senatorul PNL Maramureș, Cristian Niculescu Tâgârlaș
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.