Senatorul Dan Ivan ia atitudine. Românii nu se pot întoarce în timp să consume mai puțină energie!

Senatorul Dan Ivan ia atitudine. Românii nu se pot întoarce în timp să consume mai puțină energie!

„În prezent, românii care au consumat în 2021 mai mult de 300 kWh pe lună sunt pedepsiți și nu pot beneficia de niciun sprijin, chiar dacă acum consumă mai puțin.
USR depune un amendament la OUG-ul pe energie pentru a corecta modul discriminatoriu de aplicare a schemei de plafonare. Ce schimbă amendamentul USR?
Toți oamenii vor beneficia de plafonare și în același timp vor fi stimulați să reducă risipa. Raportarea pentru încadrarea în schema de plafonare să se stabilească în funcție de consumul lunar din prezent, nu în funcție de consumul de anul trecut. Românii nu se pot întoarce în timp să consume mai puțină energie. USR a mai depus săptămâna trecută un amendament la OUG-ul pe energie pentru a ajuta toate companiile românești să facă față crizei prețurilor la energie. Amendamentul USR prevede ca toate companiile româneşti să nu mai plătească taxe şi impozite la stat în cuantumul a 50% din creşterea de prețuri la energie şi gaze raportată la luna ianuarie 2022.”, a transmis senatorul USR de Maramureș, Dan Ivan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.