Senatorul de Maramureș, Talpoș Iustin: “Numai printr-o prezență ridicată la vot vom reuși să schimbăm România. 27 septembrie 2020 , zi decisivă pentru alegători!”

Senatorul de Maramureș, Talpoș Iustin: “Numai printr-o prezență ridicată la vot vom reuși să schimbăm România. 27 septembrie 2020 , zi decisivă pentru alegători!”

Acțiunile de colectare a listelor de susținători pentru alegerile locale de anul acesta au început cu data de 20 iulie, iar depunerea candidaturilor se face în perioada 7- 18 august. Campania electorală va începe în data de 28 august și se va încheia pe 26 septembrie, la ora 07.00. Autoritățile statului asigură alegătorii că se vor lua măsuri suplimentare de igienă pentru desfășurarea alegerilor  din 27 septembrie în condiții de siguranță.

Senatorul de Maramureș, Talpoș Iustin este de părere că „este foarte important ca alegătorii să se prezinte la vot, deoarece acesta este un drept câștigat, o responsabilitate față de ei înșiși, față de societate și un exercițiu de democrație. Numai printr-o prezență ridicată vom putea decide cine și cum ne va reprezenta. Să nu-i lăsăm pe alții să decidă pentru noi. Chiar dacă nu au un candidat preferat, pentru a asigura reprezentativitatea alegerilor, e important ca cetățenii să fie în număr cât mai mare la vot, chiar și în condiții de pandemie. Sănătatea românilor e cea mai importantă și se vor lua toate măsurile necesare pentru protecția lor. Pe lângă prezența alegătorilor în ziua votului, e extrem de important ca cei care își depun o candidatură, indiferent că vorbim de primării, consilii locale sau județene, să conștientizeze că își asumă o responsabilitate pentru comunitate, nu doar o funcție publică. În perioade de criză, indiferent că vorbim de cea economică sau sanitară, avem nevoie de lideri care vin cu soluții și care au un comportament exemplar pentru cei din jur „.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.