Senatorul PMP, Severica Covaciu a început anul în forță. “Doar împreună vom lua soluțiile cele mai bune”.

Senatorul PMP Severica Covaciu, prezentă la ședința  Consiliului Județean Maramureș. O prezență activă la nivelul politicii maramureșene!

Senatorul PMP, Severica Covaciu a început anul în forță.  Interesată de problemele cu care se confruntă județul  a participat  la ședința Consiliului Județean Maramureș.

În calitatea sa de senator, Severica Covaciu e preocupată de calitatea vieții din județul Maramureș, de impactul modificărilor legislative , de problemele cu care se confruntă cetățenii, în viața de zi cu zi.

Așa cum a menționat  de fiecare dată , invită pe toți cei care au ceva de spus să o contacteze. De la nereguli constatate în teritoriu până la propuneri legislative, sunt câteva din aspectele pe care le-a punctat senatorul, pentru că  așa cum declară de fiecare dată “doar împreună vom lua soluțiile cele mai bune”.

Cu o expertiză bogată în domeniul agriculturii și a antreprenoriatului, senatorul Covaciu Severica dorește ca la nivel de central  să facă ceva pentru a reduce birocrația și a pune pe primul  plan,  țăranul român și micii întreprinzători,

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.