Senatorul Șerban Nicolae cere demisia lui Valeriu Zgonea pe cazul MRU!

SERBAN-NICOLAESenatorul Șerban Nicolae cere demisia lui Valeriu Zgonea pe cazul MRU!

Ședință cu scântei în cadrul grupului parlamentar PSD, acolo unde senatorul Șerban Nicolae cere demisia președintelui  Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. În cadrul întâlnirii la care participă atât deputați, cât și senatori PSD, tema centrală este dacă social-democrații intră sau nu la votul de mâine, de la ora 17.00, care l-ar putea propulsa pe Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

PSD nu susţine numirea lui MRU, motiv pentru care în grupul parlamentar a izbucnit un scandal între o parte a parlamentarilor social-democraţi şi Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, după ce ultimul a anunţat că mâine se va vota în plenul reunit propunerea preşedintelui Iohannis pentru SIE. Pesediştii l-au acuzat pe Zgonea că a ales o strategie greşită şi nu a încercat amânarea votului, în condiţiile în care PSD a anunţat că nu participă la votul pentru MRU.

Singura speranţă a celor de la PSD în acest moment ca Ungureanu să nu ajungă la SIE, este ca în plenul reunit să nu fie cvorum, jumătate plus unu din numărul total al deputaţilor şi senatorilor. Mai mult, senatorul Șerban Nicolae a fost aplaudat de colegi când l-a informat pe Zgonea că postul de președinte al Camerei Deputaților nu a fost câștigat prin concurs, iar cei care l-au susținut până acum pot schimba la rândul lor strategia.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.