SENZAȚIONAL:Elena Udrea renunță la funcția de președinte al PMP

udreaPreședintele PMP, Elena Udrea, a declarat că în ședința de luni a Consiliului Executiv Național (CEN) s-a decis devansarea datei congresului, acesta urmând să aibă loc pe 8 februarie, și cel mai probabil nu va mai candida pentru un nou mandat la conducerea formațiunii.

„PMP a decis azi să devanseze data congresului. Aveam congresul stabilit pe 21 martie, am propus CEN să organizăm congres pe data de pe 8 februarie, în așa fel încât noua conducere a partidului să stabilească o strategie în conformitate cu statutul de partid de opoziție al PMP”, a declarat Elena Udrea la finalul ședinței.

Întrebată dacă va mai candida pentru funcția de președinte, ea a spus: „Cel mai probabil nu mai candidez la funcția de președinte al partidului”.

„Este congres pe data de 8 (februarie — n.r.), vom vedea atunci cine se va înscrie în această competiție. Important este ca viitoarea conducerea a partidului, indiferent din cine va fi formată, să vină cu o viziune care să conțină o strategie de partid de opoziție. Suntem singurul partid de opoziție la o guvernare PSD-PNL, constatăm că astăzi toată lumea este la putere”, a precizat Udrea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.