Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, în câteva localități din jud. Maramureș

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, în câteva localități din jud. Maramureș

Delgaz Grid informează că pentru execuția lucrărilor specifice de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în câteva localități din județul Maramureș, miercuri, 1 iulie, a.c., după cum urmează:

Târgu Lăpuș, parțial, pe str. Țibleșului, Petru Rareș, Olarilor, Șoimului, Zorilor, Izvorului, Primăverii, Iazului, Stadionului, Horia, Cloșca, Crișan, Stejarului, Teiului, Ion Creangă, Plopului, Câmpului, între orele 8.00-15.00;

Dămăcușeni, parțial, str. Principală, între orele 8.00-15.00;

Rogoz, parțial, str. Principală, între orele 8.00-15.00;

Gârdani, integral, între orele 8.00-14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de peste 23.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de aproape 81.900 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,3 miliarde de euro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.