Sfârșit de săptămână în siguranță

Şi acest sfârșit de săptămână Jandarmii maramureșeni sunt datorie, acţionând atât independent cât și în cooperare cu polițiști, polițiști de frontieră, pompieri, polițiști locali și cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în activitățile de verificare, informare şi îndrumare a cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2.

Jandarmii maramureșeni executată în sistem integrat, acțiuni de verificare a respectării măsurilor dispuse, în filtrele amplasate la intrarea și ieșirea în/din localitățile carantinate  și în interiorul acestora. Misiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul Coronavirus continuă și cu acțiuni executate în magazine, mijloace de transport în comun, terase, piețe, gări, autogări, centre comerciale și zone aglomerate. De asemenea, continuă și verificările pentru respectarea măsurii privind circulația persoanelor după ora 23.00, pe raza județului Maramureș. Acțiunile de acest gen se vor desfășura atât independent cât și în cooperare până la încetarea măsurilor restrictive.

Totodată, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor precum şi pentru salvarea şi evacuarea celor aflaţi în dificultate.

Jandarmii maramureșeni recomandă cetățenilor să evite în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să respecte regulile restrictive impuse în această perioadă.

Jandarmii maramureșeni nu doresc să aplice sancțiuni, dar nu vor tolera nerespectarea legii. Cetățenii trebuie să conștientizeze faptul că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.

Indiferent de locul unde ați ales să vă petreceți timpul liber, jandarmii sunt pregătiți să intervină acolo unde situația o va impune, așa că nu ezitați să solicitați ajutor atunci când vă aflați într-o situație dificilă.

Vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.