Sfârşit de săptâmână tragic în Maramureş. Mai multe persoane grav rănite în accidente rutiere!

Sfârşit de săptâmână tragic în Maramureş. Mai multe persoane grav rănite în accidente rutiere!

Sâmbătă, 11 martie, la ora 00.05, poliţia a fost sesizată că pe D.N.1C, în localitatea Buciumi, s-a produs un accident de circulaţie. Un tânăr de 22 de ani din Şomcuta Mare, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Duminică, în jurul orei 13.50, pe D.N. 18, în localitatea Giuleşti, s-a produs un alt accident de circulaţie. Un băimărean în vârstă de 66 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un bărbat care traversa drumul prin loc nepermis. Pietonul, în vârstă de 51 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident de circulaţie s-a produs pe raza oraşului Borşa. O femeie care a coborât dintr-un microbuz şi s-a angajat în traversarea străzii prin spatele acestuia, fără să se asigure, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din oraş. Victima, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş recomandă pietonilor să traverseze partea carosabilă numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător şi numai după o temeinică asigurare.

foto:arhiva

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.