Sfârșitul de săptămână a adus pompierilor maramureșeni 5 intervenții

aaaaVineri, 30.05., militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au alimentat cu apă menajeră un grup de locuințe din localitatea Rohia.

Sâmbătă, 31.05., pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit în incinta unei centrale termice dezafectate din Baia Mare, strada Eliberării. Flăcările au ars circa 200 kg de deșeuri menajere. Spre seară, tot pompierii băimăreni au salvat un câine căzut în râul Săsar. Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe Calea Mireșului. Au ars circa 24 metri pătrați din acoperișul de lemn și diverse obiecte de mobilier.

O ultimă intervenție a fost ieri, 01.06. Militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au stins, în cooperare cu SVSU Săliștea de Sus, un incendiu izbucnit la o afumătorie. Au ars circa 5 metri pătrați din afumătorie.

Medicii, paramedicii și asistenții SMURD au intervenit în 39 de cazuri, după cum urmează: SMURD Baia Mare 18 cazuri, Sighet 4, Fărcașa 8, Bogdan Vodă 1, Borșa 4, Vișeu de Sus 2 și Târgu Lăpuș 2 cazuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.