Sfaturi de la specialişti pentru a cheltui de sărbători VOUCHERELE DE VACANŢĂ

Bugetarii care au primit vouchere de vacanță pot afla informații foarte utile despre cum le pot utiliza cât mai eficient voucherele de vacanţă. Și nu este nevoie să aștepte până la iarnă, pentru că România, inclusiv Dobrogea, oferă suficiente destinații atractive de vacanță și acum, toamna.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Puțini români știu că putem împărți suma aceea de 1.450 de lei sau 1.900 de lei, în anumite cazuri, în mai multe sejururi, în mai multe minivacanțe. Nu ne obligă nimeni să cheltuim întreaga sumă o singură dată”, a spus Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, potrivit radioconstanta.ro.

Super oferta DUBAI. Plecare cu avionul din Cluj in 5.10,12.10,19.10 si 26. de la 529 euro/persoana

O altă problemă cu care se confruntă românii este perioada în care pot fi folosite voucherele de vacanță. „De asemenea, puțini români știu că tichetele de vacanță pot fi folosite până în ultima zi a valabilității lor pentru a cumpăra vacanțe chiar și în 2020! Așadar, dacă veniți cu tichetele la o agenție de turism, chiar și în ultima zi în care ele mai sunt valabile, pot fi cumpărate vacanțe pentru 2020 – în februarie, aprilie, septembrie etc. Ele nu expiră decât în situația în care ne ducem cu ele să ne cazăm direct la recepția unui hotel după data limită”, dezvăluie Corina Martin.

Cine a avut curiozitatea să citească ce scrie pe voucherele de vacanță, a observat că pot fi preschimbate pentru tot felul de servicii, nu doar de cazare. „Un alt lucru extrem de important de știut este că agenția de turism poate îngloba în vacanța sau minivacanța noastră nu doar cazare, ci și servicii de masă, și servicii de agrement de genul intrare la cetatea Râșnov, vizită la castelul lui Dracula, bilet de avion Constanța – Cluj, de exemplu, adică transport. Sau croazieră de o zi în Delta Dunării, fără cazare și să avem parte de croazieră, de prânz pescăresc, de vizită la cetatea Histria, sau bilet la Seara Dobrogeană sau la Nerversea, ori Untold sau la orice alt eveniment. Agenția de turism compune acest pachet și numai la agenție putem, practic, să introducem toate aceste servicii pe care, da, le putem achita cu vouchere de vacanță”, precizează președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România

Ce se poate plăti cu voucherele de vacanţă

„Nu putem plăti direct cu tichetul de vacanță nici biletul de avion, nici biletul pentru telegondolă, nu putem să mâncăm cu voucherele! Este o întrebare care ni se pune foarte, foarte, foarte des! La nici unul, dacă mergem cu tichetele direct la restaurant! La oricare, dacă mergem cu tichetele la agenția de turism. Absolut orice, dar numai prin agenția de turism!”, mai spune Corina Martin.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.