Și-a ucis soția și a trimis, timp de un an, mesaje false familiei femeii. Polițiștii au făcut și o altă descoperire terifiantă

Shelby Svensen este un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a ucis-o pe Jamie, în vârstă de 21 de ani, și a îngropat-o în grădina casei în care locuiau, în Port Richey, Florida.

Nimeni nu a raportat dispariția tinerei pentru că Shelby a folosit telefonul soției lui și a trimis, timp de un an, mesaje celor dragi ei, asigurându-i că totul este bine.

Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie!

Părinții lui Jamie trăiau alături de fiul lor. Cei trei au fost găsiți recent morți în casă. Vecinii lor au simțit un miros puternic care venea dinspre locuința lor și au alertat poliția. Cei trei au fost uciși de Shelby.

La două zile după descoperire macabră, Shelby Svenson a fost arestat în Cleveland, Ohio. Când a fost interogat de poliție, bărbatul nu doar că a recunoscut că el este autorul celor trei crime, dar a mărturisit că și-a ucis și soția, potrivit nypost.com.

Sursa: antena3.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.