Si totusi exista iubire

 Iubirea nu tine cont de varsta, de interese, in definitiv, iubirea tine cont doar de sentimente. Sentimentele ii unesc pe oameni, respectul mutual si nu in ultimul rand, obiectivele comune pe care si le traseaza pentru viitor.

Iubirea nu tine cont de religie, rasa, sau prejudecati, iubirea trece peste toate. Trece chiar peste impotrivirile celorlalti. Si ferice.

Cand iubesti, iti doresti ca persoana de langa tine, -cea mai apropiata-, persoana iubita, sa fie fericita.Iti doresti sa aiba tot confortul psihic, sa se simta in largul ei in preajma ta, sa simta tandretea si nu in ultimul rand, sa vezi cum pe zi ce trece, persoana iubita, devine din ce in ce mai frumoasa.

Iubirea adevarata nu trece niciodata. Chiar niciodata. Nu rare sunt cazurile cand vezi pe strada, cupluri in varsta, tinandu-se de maini. Iubirea lor este cea mai buna dovada ca sentimentele raman aceleasi chiar cu trecerea anilor. Iubirea va exista intotdeauna. Nu poate sa dispara.

Intr-o lume din ce in ce mai pragmatica, cati nu uita de existenta iubirii. Fiinta umana are nevoie de un echilibru. De un suflet pereche. Echilibrul ne este dat de iubire. De fiinta de langa noi, care ne iubeste si p e  care o iubim.

Despre iubire vorbesc  tinerii,  despre iubire vorbesc oamenii maturi, despre iubire vorbesc seniorii, de la toti putem invata. Sa invatam ca, iubirea n-are bariere  si n-are obstacole  pe care sa nu le putem depasi.

Avem o certitudine: exista iubire. Si totusi exista iubire. Cu toate ca nu o intalnim atunci cand ne-o dorim.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.