Sighetu Marmației: APEL LA UN PACT DE BUNĂ GUVERNARE LOCALĂ INIȚIAT DE CĂTRE CONSILIERII LOCALI LIBERALI

Sighetu Marmației: APEL LA UN PACT DE BUNĂ GUVERNARE LOCALĂ INIȚIAT DE CĂTRE CONSILIERII LOCALI LIBERALI

Dragi sigheteni,

Trăim în vremuri grele, în care totul se schimbă în jurul nostru cu o rapiditate uimitoare. Sunt vremuri la care nu ne-am gândit vreodată și care ne fac så cântărim fiecare vorbă și faptă, fiecare acțiune și plan în parte. Totul ne duce cu gândul la unitate și echilibru.

Așa cum am spus de nenumărate ori, cred cu tărie că odată încheiată campania electorală, toți consilierii locali alături de primar și viceprimar, trebuie să înțeleagă importanța asumării și îndeplinirii promisiunilor făcute în fața comunității.

În campania electorală toți ne-am prezentat proiectele și noi, echipa PNL Sighet, am identificat multe idei bune gândite de USR-PLUS și de PRO România, motiv pentru care am încheiat un protocol de colaborare și de susținere reciprocă pentru a implementa proiecte benefice pentru dezvoltarea municipiului Sighetu Marmației.

Un prim pas al acestei colaborări a fost făcut la constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local iar începând cu ședința de Consiliu Local care va avea loc mâine, 26 noiembrie 2020, ne vom sprijini reciproc în proiectele și inițiativele benefice pentru comunitate.

PNL Sighetu Marmației invită și celelalte partide politice din Consiliul Local Sighet ( PMP, UDMR, PSD) să se alăture acestui ”Pact de bună guvernare locală”. Cu toții ne dorim o comunitate sănătoasă, mulțumită și cu perspective de viitor intr-un oraș frumos, curat și prosper.

Haideți să facem mai puțină politică și mai multă administrație în folosul cetățenilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.