Sighetu Marmaţiei: Controalele din trafic au rezultat amenzi şi dosare penale

Poliţiştii rutieri, împreună cu reprezentanții R.A.R. Maramureș, şi au efectuat controale în trafic la Sighetu Marmaţiei privind starea tehnică a autovehiculelor care circulă pe drumurile publice.

46 de autovehicule au fost verificate. 16 conducători auto au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 3.215 lei.De asemenea au fost ridicate trei certificate de înmatriculare.

 

Un echipajul mixt de ordine publică format dintr-un poliţist şi un jandarm aflat la ieşirea din localitatea Vişeu de Jos, a oprit  pentru verificare şoferul unui autoturism care se deplasa din comuna Bogdan Vodă spre Vişeu de Jos. Acesta fusese oprit pentru a verifica motivul deplasării aflânduse într-o zonă cu restricţie de deplasare ca măsură preventivă în răspândirea Sars-Cov2.

Bărbatul de 36 de ani din  comuna Ieud a prezentat pentru control un permis de conducere, aparent emis de Ucraina, care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea. În urma verificărilor din bazea de date a rezultat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.