Sighetu-Marmației. Soluțiile lui Gabriel Filipciuc pentru o comunitate sănătoasă și dezvoltată: „Îmi doresc ca alături de dumneavoastră să construim împreună un oraș cu o calitate ridicată a vieții”

Sighetu-Marmației. Soluțiile lui Gabriel Filipciuc pentru o comunitate sănătoasă și dezvoltată: „Îmi doresc ca alături de dumneavoastră să construim împreună un oraș cu o calitate ridicată a vieții”

Gabriel Filipciuc, președintele PMP Sighetu Marmației propune soluții concrete pentru dezvoltarea municipiului. Acesta consideră că alături de sigheteni, orașul poate deveni unul care să corespundă nevoilor tinerei generații, dar și seniorilor care au construit istoria locurilor.

De profesie jurist, absolvent al Colegiului Național „Dragoș Vodă” și al Facultății de Drept, Gabriel Filipciuc a arătat că își dorește să pună Sighetul pe harta orașelor importante din România.

ÎMPREUNĂ PENTRU SIGHET!

„Soluțiile pentru problemele comunității le putem rezolva împreună. Sunt convins că ascultându-vă fiecare gând pe care îl aveți pentru orașul nostru putem să dezvoltăm o comunitate în care copiii noștri să își construiască un viitor. Îmi doresc ca alături de dumneavoastră să construiesc un oraș cu o calitate ridicată a vieții”, este mesajul pe care Gabriel Filipciuc, președintele PMP Sighetu Marmației îl transmite sighetenilor.

10 proiecte prioritare pentru dezvoltarea Sighetului

Gabriel Filipciuc, vine în fața sighetenilor cu 10 proiecte concrete prin care să găsească soluții privind problemele comunității sighetene. Acestea sunt:

  1. Infrastructură modernă, drumuri fără gropi și iluminat public în fiecare zonă a orașului
  2. Dezvoltarea serviciilor medicale prin transferarea Spitalului Municipal în administrarea Consiliului Județean Maramureș
  3. Înființarea unei baze sportive în care fiecare copil să aibă acces la educație sportivă
  4. Rezolvarea problemelor rețelelor de apă și gaz, minimizând costurile
  5. Acces facil la serviciile publice și trasnparență în relația cu administrația publică locală
  6. Locuri de joacă sigure pentru copiii noștri
  7. Realizarea unei rampe de gunoi care să corespundă standardelor impuse de Uniunea Europeană
  8. Creșterea economiei orașului prin crearea unui parc industrial
  9. Redeschiderea și amenajarea la standarde europene a târgurilor de animale
  10. Implementarea unor proiecte pentru fluidizarea traficului
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.