Sighetu Marmaţiei: Surprins  în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism            

hotIeri, 18 august, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, după ce au identificat un bărbat care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism.

Practic, la ora 17.15, un tânăr i-a sesizat pe poliţişti prin SNUAU 112 că a surprins o persoană necunoscută care încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat în faţa unui imobil. Deplasaţi de urgenţă la locul faptei, poliţiştii l-au prins şi identificat pe cel în cauză, un bărbat de 45 de ani, şi au constatat că din torpedoul maşinii lipsea o pereche de ochelari de soare.

Cercetările continuă, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Eficienţa muncii de poliţie se realizează de multe ori în parteneriat cu cetăţenii activi şi implicaţi! Sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi martorii unei infracţiuni! Nu interveniţi dacă consideraţi că vă este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală, însă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente şi detalii ale autorilor! Aceste aspecte sunt de un real folos poliţiştilor care investighează cazul. Neimplicarea comunităţii protejează infractorii, a căror victimă puteţi fi oricând şi dumneavoastră!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.