SISTEMUL E-TICKET FUNCȚIONEAZĂ NORMAL, S-A PRELUNGIT TERMENUL PENTRU MEMBRII ARENEI VIRTUALE

După ce a a fost inaccesibilă o perioadă, din cauza numărului uriaș de solicitări ale suporterilor, achiziționarea online de bilete pentru partida România-Finlanda este din nou la dispoziția fanilor, în varianta e-ticket, print-at-home

Acest sistem va funcționa în paralel cu vânzarea de bilete la casele deschise în jurul Arenei Naționale și în cele peste 500 de magazine din rețelele Inmedio și Germanos. În plus, casa de bilete din Bd. Basarabia, la intrarea în Arena Națională, va fi deschisă non-stop, până la ora meciului de joi, 21:45.

Pentru posesorii de bilete virtuale la România-Finlanda, termenul de preschimbare gratuită a acestora în tichete de acces reale s-a prelungit până joi, la ora 11:00. Toți deținătorii au fost înștiințați și urmează să primească pe mail, în cel mai scurt timp, pașii următori.

Această prelungire vine din dorința de a facilita preschimbarea în condiții optime, treptat, pentru cei aproape 10.000 de fani, o suprasolicitare a suportului informatic putând duce la îngreunarea acestui proces.

Hai România!

sursa:frf.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.