Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic – Este SĂNĂTOS şi te scapă de…

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic – Este SĂNĂTOS şi te scapă de…

Cercetătorii au constatat că o anumită băutură, consumată zilnic, te protejează de diabetul de tip 2 şi de sindromul metabolic, ajutându-te astfel să pierzi de două ori mai multe kilograme, fără prea mult efort.

Conform celor mai recente studii, această băutură sănătoasă ajută la arderea grăsimilor din corp şi scade considerabil şansele de dezvoltare a diabetului de tip 2.

Cercetătorii arată că dacă bei în fiecare zi câte 500 ml de lapte degresat, acest obicei ar putea dubla scăderea în greutate.

Explicaţia acestui fenomen se bazează pe faptul că laptele conţine nutrienţi precum calciu şi vitamina D, ambele fiind asociate cu slăbitul. Potrivit studiilor, în jur de 50% din populaţie prezintă deficit de vitamina D şi 50% dintre indivizii care suferă de obezitate prezintă deficienţă de calciu.

Este dovedit ştiinţific că un nivel scăzut de calciu în organism este un factor ce creşte pofta de mâncare, întrucât organismul cere un aport caloric sporit, în încercarea de a suplini deficienţa de minerale.

În plus, laptele protejează împotriva sindromului metabolic, care se manifestă, printre altele, printr-un exces de grăsime în zona abdominală, tensiune crescută şi un nivel scăzut al colesterolului „bun”.

Un alt argument în favoarea consumului regulat de lapte se bazează pe capacitatea acestuia de a scădea nivelul insulinei – hormonul care ajută la reglarea nivelului zahărului din sânge – între mese.

Din păcate, Dr. Michael Yafi, autorul studiului, a ajuns la concluzia că numai 1 din 10 participanţi la studiul realizat pe această temă consumă doza zilnică recomandată de lapte.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.