ŞOC! Îţi dau locuinţă de serviciu, 1.500 lei pentru fiecare copil, sporuri şi 10 salarii de bază la PENSIONARE!

ŞOC! Îţi dau locuinţă de serviciu, 1.500 lei pentru fiecare copil, sporuri şi 10 salarii de bază la pensionare

ŞOC! Îţi dau locuinţă de serviciu, 1.500 lei pentru fiecare copil, sporuri şi 10 salarii de bază la PENSIONARE!

Ultimii în UE la autostrăzi: mega-lista sporurilor şi beneficiilor date angajaţilor statului care ar trebui să le facăECONOMICA.NET vă prezintă lista sporurilor primite de angajaţii de la stat. Astăzi vă spunem avantajele angajării la CNADNR.

Fidelitatea e obligaţie de serviciu la CNADNR, prevăzută în contractul colectiv de muncă al companiei de stat. Iar angajatorii investesc mult ca să-şi fidelizeze salariaţii: toţi primesc tichete de masă, tichete cadou – de Paşti, Crăciun şi pentru copiii lor; salariaţii care ies la pensie pentru limită de vârstă primesc 10 salarii de bază; au prioritate la angajare foştii salariaţi ai Companiei, orfanii, sau văduvele lor.

CNADNR oferă spor pentru activitate neîntreruptă în Companie, spor de vechime de până la 30% din salariul de bază şi spor pentru cumul de funcţii. Compania premiază salariaţii care devin părinţi şi oferă burse studenţilor meritoşi. Şefii au indemnizaţii de până la 45% din salariul de bază. Nu în ultimul rând, salariaţii primesc până la 30 de zile de concediu de odihnă anual şi multe alte zile libere.

sursa:economica.net

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.