ŞOC pe piaţa telecom! RCS & RDS ar putea fi vândută! (surse)

rds-rcsOrange sau Vodafone ar putea achiziţiona un operator fix în 2015, după cum au declarat mai multe surse din piață conform celor de la economica.net, achiziționarea celui mai mare operator de comunicații fixe de către unul dintre giganții telefoniei mobile s-ar putea întâmpla chiar în 2015.

Acest lucru a fost negat cu vehemență de către conducerea companiei, mai multe surse chiar și din interiorul RCS&RDS au declarat conform celor de la economia.net că o achiziție de către Vodafone România este posibilă în 2015.

Cosolidarea pieței în 2015 este subliniată și de către Valentin Mircea, fostul vicepreședinte al Consiliului Concurenței și actual partner senior la Mircea și Asociații și expert în comunicații.

“Vom putea asista la achiziția de către cel puțin unul din liderii pieței de comunicații electronice mobile – Orange sau Vodafone – a unui operator de cablu, care să îi ofere acces la rețele fixe de transmisiuni de date și posibilitatea de a oferi serviciile de acces la programele de televiziune în pachetele puse pe piață. Este posibil și un parteneriat, ca o variantă intermediară și mai puțin costisitoare decât o achiziție”, a declarat Mircea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.