Şoc pentru clienţii celor de la Ikea: Mobila din sticlă EXPLODEAZĂ. FOTO

Şoc pentru clienţii celor de la Ikea: Mobila din sticlă EXPLODEAZĂ

Probleme mari pentru clienţii celor de la Ikea care şi-au cumpărat mobilă din sticlă. Aceeasta le-a explodat, pur şi simplu, în casă. Aceştia au raportat aszfel de incidente. Mesele de sticlă achiziţionate din gama proprie a retailerului au avut cele mai mari probleme. Acestea explodează spontan, de multe ori fără a fi atinse de nimeni, potrivit New York Post, citat de zf.ro.

O femeie din Indiana a dezvăluit că masa cu blat de sticlă a fiului său, produsă de furnizorul de mobilă, a explodat când acesta nu era în cameră. „Pregăteam cina, când am auzit un sunet puternic, ca un boom, iar primul meu gând a fost că un copac s-a prăbuşit în casă, atât de puternic a fost sunetul”, povesteşte Holly Burns. „Masa cu blat de sticlă din camera lui s-a fărâmat. Practic a explodat”, a mai spus aceasta.

Un alt client din Marea Britanie a povestit și el pentru publicaţia Metro că în timp ce lua prânzul a auzit „un bang foarte puternic”. „Era sticlă peste tot, dar nu era niciun motiv pentru explozie. Nu avem copii, animale, deci nu ştim care a fost cauza. Nimeni nu a atins-o”, spune britanicul în legătură cu dulapul lui din sticlă Besta, achiziţionat de la Ikea.

„Sticla noastră este testată riguros şi împlineşte cele mai înalte standarde”, se apără compania.

În timp ce Ikea investighează evenimentele recente, Comisia de Siguranţă a Consumatorilor de Produse primeşte din ce în ce mai multe plângeri, mai spune sursa citată.

sursa:stiripesurse.ro

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.