ȘOCANT Primarul și viceprimarul au fost BĂTUȚI chiar în instituție! Motivul e INCREDIBIL

Un bărbat a primit o condamnare la un an și opt luni de închisoare cu suspendare și a fost obligat să plătească 5.000 de euro daune morale, după ce i-a bătut pe primarul, viceprimarul și secretarul Primăriei din Miroslovești, pentru că nu i-au dat o adeverință.

Eevenimentul s-a petrecut pe 30 iunie 2015, când ieșeanul s-a dus la primăria din localitate, unde avea loc o ședință de Consiliu Local, potrivit Ziarul de Iași. Acesta l-a luat la bătaie pe secretarul Dănuț Ciobanu, pe care l-a și amenințat cu moartea. Când primarul a intervenit, a fost lovit și el. De aceeași soartă a avut parte și viceprimarul Liviu Aioanei.

„În timpul agresiunii, inculpatul Croitoru Vasile nu şi-a exprimat vreo nemulţumire cu privire la activitatea părţii civile Gospodaru Ionuţ, în calitate de primar, sau a celorlalte părţi civile, cu câteva zile înaintea agresiunii inculpatul depunând o solicitare pentru eliberarea unei adeverinţe care să îi servească la APIA, cererea acestuia fiind în curs de soluţionare“, se arată în motivarea magistraților ieșeni, care l-au condamnat, marți, la un an și opt luni de închisoare și suspendare, fiind obligat să presteze muncă în folosul comunității chiar în instituția în care a avut loc incidentul.

Pe de altă parte, în declarația dată în fața judecătorilor, Vasile Croitoru a afirmat că nemulțumirile sale erau mai vechi.

În 2013, el a depus o plângere penală cu privire la modul în care s-a efectuat constatarea pagubelor aferente anului 2009 şi s-a plâns că a pierdut bani din cauza reprezentanţilor primăriei.

„De asemenea a solicitat funcţionarilor Primăriei comunei Mirosloveşti să îi acorde o adeverinţă necesară acordării subvenţiei APIA, solicitare la care acesta nu a primit niciun răspuns, motiv pentru care nu a putut primi în anul 2013 subvenţie. În anul 2014, inculpa¬tul a mai depus o cerere pentru eli¬berarea adeverinţei necesare pentru acordarea subvenţiei APIA, la care de asemenea nu a primit răspuns de la funcţionarii primăriei”, au mai precizat magistrații.

Astfel, marți, el fost obligat să plătească daune morale totale de 21.000 de lei celor trei funcţionari, cel mai mult primind fostul primar Gospodaru – 9.000 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.