Șocant: un bărbat din Rozavlea și-a amenințat fiica cu toporul

Ieri, 12 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rozavlea au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din localitate este amenințată.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 61 de ani și-ar fi amenințat fiica având un topor în mână.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare. 

  •  

Ieri, 12 ianuarie, la ora 16.20, polițiștii din Săcel au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 72 de ani din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 03.00, iar în urma unor discuții în contradictoriu cu nepotul său, un bărbat de 29 de ani, ar fi fost agresat fizic de către acesta.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 29 de ani și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Ieri, 12 ianuarie, la ora 12.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați telefonic de către o femeie de 58 de ani din Chelința, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 61 de ani a revenit la locuința comună încălcând prevederile ordinului de protecţie emis de către Judecătoria Baia Mare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.