Sofer, suspectat ca ar fi fost drogat, a provocat un accident de circulatie

smurdPolitistii au de rezolvat un caz complicat, in urma unui  eveniment rutier care a avut loc miercuri seara in jurul orei 22:30 pe DN1C intre localitatile Catcau si Capalna.

Un participant la trafic a anuntat la 112 ca autoturismul din fata sa a intrat brusc pe contrasens dupa care a parasit soseaua si s-a oprit in decor.

La fata locului au fost trimisa de urgenta o ambulanta, dar si un echipaj de descarcerare al pompierilor din Dej. Medicii au gasit pe locul soferului din autoturismul oprit in afara soselei, un tanar confuz, care refuza sa coopereze cu echipajele de interventie. Cu ajutorul pompierilor l-au scos din autoturism si l-au transportat in ambulanta. Acolo medicii nu au reusit sa afle mare lucru de la tanarul care a devenit agitat si care refuza sa le spuna atat lor cat si politistilor ce s-a intamplat.

Pentru ca nu prezenta halena alcoolica, dar continua sa fie agitat, confuz si necooperant, medicii au luat in calcul posibilitatea ca acesta sa fie sub efectul unor substante halucinogene. L-au transportat la spital pentru a fi stabilizat si a-i face investigatii medicale suplimentare. Politistii au gasit in buzunarul de la haina tanarului, doua pliculete cu urme de praf alb si un tub confectionat dintr-o bancnota, folosit in mod normal de cei care prizeaza prafuri pe nas. Acesta este pentru moment si diagnosticul pus de medici, suspiciune de ingerare substante necunoscute prin prizare. Politistii continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.