Șoferii care suferă de aceste boli vor rămâne FĂRĂ PERMIS!

Mulți dintre conducătorii auto pot rămâne fără permis în perioada următoare. Potrivit medicilor, mulți dintre șoferii din țară reprezintă un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

VEZI:Vacante pentru toti romanii – REDUCERI  de Centenar, valabile pana la 8 decembrie 2018!

Tot mai multe sunt vocile care susțin că înainte de a obține permisul de conducere, românii trebuie să treacă printr-un examen medical serios, care să elimine toate suspiciunile în ceea ce privește capacitatea lor de a intra în posesia mult-râvnitului document.

Autoritățile au luat deja în calcul varianta ca fiecare dintre șoferi să fie examinați periodic, iar dacă rezultatele testelor nu sunt corespunzătoare să rămână fără carnet. În special, cei care suferă de boli grave sau au probleme cu vedere, în a aprecia distanța sau a distinge culorile, sunt vizați.

Potrivit legii, orice medic este obligat să îi trimită la consultaţii de specialitate pe şoferii cu afecţiuni cardiovasculare, neurologice, renale au diabet ori iau sedative.

În Camera Deputaților s-a votat deja o lege în acest sens, care ar putea lăsa fără permis mii de conducători, care au probleme de sănătate.

Sursa: a1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.