Șomcuta Mare  arată ca după un bombardament. Gropile, noroiul și  băltoacele oferă  un peisaj sinistru pentru cetățeni. foto

Șomcuta Mare  arată ca după un bombardament. Gropile, noroiul și  băltoacele oferă  un peisaj sinistru pentru cetățeni. foto

Zăpada s-a topit iar orașul  Șomcuta Mare din Maramureș  arată ca după un adevărat bombardament. Gropile, noroiul și  băltoacele oferă  un peisaj sinistru pentru cetățeni. Șanțurile înfundate, “craterele” formate în drumurile publice  și indiferența administrației locale sunt elemente vizibile pentru cei care își rup bocancii, își nenorocesc mașinile și privesc cu neputință la orașul lor.

Mai mulți  cetățeni, supărați  foc, ne-au mărtusit : “Pe străzile  Abatorului,  Iuliu Maniu sau  Gradini nici cu viteza întâia nu se poate circula. Primaria de 20 de ani pune doar piatră calcaroasă  pe drumuri, piatră adusă  de la Buciumi,  care însă, ține pâna la prima ploaie. Rezultatul “tehnicii ”: se face noroi și urmează eternele gropi.

În fața magazinului Profi , din centrul localității,  strada și parcarea nu-i asfaltată și e plină de noroi. ”

Surpriza nu se oprește aici pentru cetățenii orașului Șomcuta , în localitatea Vălenii Șomcutei,  localitatea de baștină a  Primarului   totul e asfaltat inclusiv , șanturile.

Vorba românului : Să nu uiți niciodată de unde ai plecat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.