Sorin Grindeanu confirmat în funcţia de prim ministru prin SMS de preşedintele Klaus Iohannis. VEZI cine este noul PRIM MINISTRU

Sorin Grindeanu confirmat în funcţia de prim ministru prin SMS de preşedintele Klaus Iohannis. VEZI cine este noul PRIM MINISTRU

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcţia de prim ministru, anunţă Preşedinţia.

Decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în calitatea de premier a fost publicat, vineri, în Monitorul Oficial.

Anunţul desemnării lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier a fost făcut pe pagina Preşedinţiei, la o zi după ce preşedintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire cu Sorin Grindeanu.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată”, se arată în comunicatul Preşedinţiei.

Sorin Grindeanu a fost confirmat în funcţia de prim ministru prin SMS de preşedintele Klaus Iohannis, conform declaratiei lui Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat la Cotroceni cu Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru postul de premier, anunţă purtătorul de cuvânt al Preşedintelui. Întâlnirea dintre cei doi a început la ora 12.00 şi s-a încheiat după o jumătate de oră.

Sorin Grindeanu are 43 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică, Secţia informatică, şi a fost viceprimar al Timişoarei.

Sorin Grindeanu s-a născut pe 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia înformatică.

sursa:romaniatv.net

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Lipsa enigmatică de transparenţă şi orar a maimarilor încurajează aroganţa amploiatului funcţionar faţă de contribuabilul de la ghişeu. Se lăţeşte în sus cusurul seismectual de a nu practica Luminarea Poporului. După 2011, în postromânism, comunicarea prin sms-uri oraculare e firească şi chiar previzibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.