Sorin Vlașin, Președinte PSD Sighetu Marmației mulțumește sighetenilor pentru votul de încredere la europarlamentare

vlasin1Stimați alegători, dragi sigheteni,

Îmi face o deosebită onoare și plăcere să adresez tuturor locuitorilor din Sighetu Marmației, precum și echipei de campanie, colegilor din partid și celor din alianță, mulțumirile mele pentru felul în care s-au implicat și au ajutat în această campanie europarlamentară care s-a încheiat duminică, 25 mai 2014.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au participat la scrutinul de duminică pentru Parlamentul European și celor care, prin votul acordat, au sprijinit candidații Alianței Electorale PSD-UNPR-PC. În acest fel, electoratul de stânga din Sighetu Marmației mi-au acordat și mie și echipei locale un vot de încredere.

Mulțumesc, de asemenea, și celor care au ieșit la vot deși au avut o altă opțiune politică, fiindcă cel mai important este să ne exercităm dreptul de cetățeni europeni și să participăm, împreună, la alegerea eurodeputaților români care ne vor reprezenta în Europa.

Scrutinul de duminică a consituit un test pentru întreaga noastră comunitate și a dovedit, încă o dată, că noi, sighetenii, suntem cetățeni activi și responsabili. Democrația este cel mai puternic exercițiu de exprimare, iar votul este un drept pe care trebuie sa-l păstrăm și să-l exercităm cu sfințenie.

Încrederea cu care ne-ați investit îi obligă pe europarlamentarii Alianței Electorale PSD-UNPR-PC să lupte pentru România și pentru Sighet, iar pe noi, reprezentanții politici locali ai municipiului să muncim cu devotament, perseverent și consecvent pentru înfăptuirea obiectivelor pe care ni le-am asumat.

Pentru toate inconvenientele care au fost în această campanie, pentru toate micile neînțelegeri între PSD și adversarii politici, eu personal, în calitate de președinte al PSD Sighetu Marmației îmi cer scuze față de locuitorii municipiului Sighet. De luni, 26 mai, campania s-a încheiat, iar noi am redevenit sigheteni cu toții. Singura și unica noastră preocupare în acest moment este și trebuie să fie binele și viitorul acestui oraș.

 

Sorin Vlașin,

Președinte PSD Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.