Sorina Pintea şi-a dat demisia din funcţia de SENATOR în urmă cu câteva minute. VEZI de ce….

Sorina Pintea şi-a dat demisia din funcţia de SENATOR în urmă cu câteva minute. VEZI de ce….

Managerul Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Sorina Pintea, şi-a dat demisia din funcţia de senator. Acesta a postat pe pagina ei de facebook începând cu dată de 4 februarie îşi depune demisia din calitatea de senator şi optează pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin OprişBaia Mare.

Sorina Pintea a fost ales senator de Maramureş pe listele PSD.

„Ziua de 4 februarie 2017 reprezintă data limită în care trebuie să optez pentru demnitatea de parlamentar sau pentru poziția de manager al Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Recunosc că nu a fost o decizie ușoară, iar în hotărârea mea m-am consultat în primul rând cu membrii familiei, cărora doresc să le mulțumesc încă o dată că mi-au fost alături în tot acest timp.

Optez pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, poziție care îmi permite să ajut mai mult Maramureșul și maramureșenii și îmi conferă posibilitatea de a continua proiectele mari demarate la nivelul unității medicale, renuntand la calitatea de senator al Romaniei.”a declarat Sorina Pintea pe pagina ei de facebook.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.