Soția fostului premier român A MURIT! Lumea politică este în doliu

Soția fostului premier român A MURIT! Lumea politică este în doliu

Soția lui Radu Vasile a murit, conform unui mesaj postat pe Facebook de Adriana Săftoiu. Aceasta spune că este alături de copiii celor doi.

Acum, când cei doi copii, Tudor si Mihai, iși iau rămas bun de la mama lor, soția lui Radu Vasile, Măriuca, sunt alături de ei! Condoleanțe si Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a postat Adriana Săftoiu pe Facebook.

VEZI:Accident GROAZNIC în urmă cu puţin timp. Un bărbat A MURIT, iar alte două persoane au fost GRAV RĂNITE. A fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD! FOTO

Aceasta scrie, totodată, că îi va păstra mereu o amintire frumoasă lui Radu Vasile, care a ajutat-o la începutul carierei sale politice.

Fostul premier al României, Radu Vasile, a murit la data de 3 iulie, în jurul orei 4.00. Fostul politician suferea de mai mulţi ani de cancer la colon. De altfel, în 2010, Radu Vasile a fost operat, în Israel, de cancer la colon, unde a urmat şi un tratament cu citostatice.Din cauza chimioterapiei Radu Vasile s-a ales cu probleme gastro-intestinale şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Municipal din Capitală. Fostul premier din perioada guvernării CDR avea 71 de ani.
sursa:libertatea.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.