SPARGATORUL DE NUCI – BALET PE GHEATA, IN TURNEU, IN ROMANIA

Ansamblul de balet pe gheata, care a revolutionat lumea spectacolelor, ajunge in Piatra Neamt, Bacau, Brasov si Bucuresti!

Bucuresti –  18 NOIEMBRIE 2014 – St. Petersburg State Ballet On Ice (Ansamblul de Balet pe Gheata din St. Petersburg), singurul balet pe gheata profesionist din lume, se afla de la inceputul lunii decembrie intr-un turneu in Romania, turneu ce va aduce feeria pe gheata a povestii Spargatorului de Nuci.

Orasele in care baletul va poposi sunt: Piatra Neamt, Bacau, Brasov si Bucuresti

•          Piatra Neamt – 2 decembrie 2014 la Sala Polivalenta, ora 19,30 – acces public: ora 18,30

•          Bacau – 3 decembrie 2014 la Teatrul de Vara, ora 19,30 – acces public: ora 18,30

•          Brasov – 4 decembrie 2014 la Patinoarul Olimpic, ora 19.30

•          Bucuresti – 6 decembrie 2014, Sala Palatului, ora 20.00 – acces  public ora 19.00

Biletele pentru Piatra Neamt, Bacau si Brasov se gasesc la casa de bilete a salilor de spectacol si pe vandbilete.ro! Pentru Bucuresti se pot gasi pe eventim.ro, bilete.ro si salapalatului.ro.

Si pentru ca sarbatorile de iarna sosesc cu pasi repezi la geamul nostru, cu mic cu mare grabiti-va si pregatiti un cadou feeric celor dragi!

Pe aceasta cale va reamintesc faptul ca St. Petersburg State Ballet On Ice (Ansamblul de Balet pe Gheata din St. Petersburg) a trimis cu ocazia spectacolului din Bucuresti, un mesaj tuturor romanilor, iubitori de fantasy si muzica semnata de Piotr Ilici Ceaikovski: “Suntem fericiti ca propriul nostru oras, leaganul lui Piotr llici Ceaikovski, ne aduce in Romania pentru a 175-a aniversare a acestui mare compozitor. In acelasi timp, suntem pe deplin constienti de responsabilitatea pe care aceasta mostenire o reprezinta, o luam foarte in serios si, desigur, vom oferi o performanta de top, pe care ne dorim ca spectatorii romani cu greu sa o dea uitarii’’.

Gratia celor 40 de patinatori rusi, care vor schimba sute de costume stralucitoare, vor pluti in simetrii si volute de o plasticitate neintrecuta, aducand celor mari si mici cel mai frumos cadou: feeria “Spargatorului de nuci”. Va asteptam la seri de vis!

Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori ce au castigat concursuri nationale si internationale. Multi dintre acestia provin de la faimoase școli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni unde a fost descoperit si campionul  Mondial si Olimpic Evgeny Plushenko. In decursul timpului, corpul de balet a fost a detinut figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova şi Oleg Protopopov – ce au în palmares titluri europene, mondiale şi olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european sau Ludmila Smirnova – laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene. Acestia sunt doar cativa dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat stralucire spectacolelor Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg. In prezent, nu mai puţin de 20 de balerini din cadrul ansamblului detin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia pentru victoriile reputate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.

Infiintat in 1967, combinand pentru prima data in lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revolutionat lumea spectacolelor.  Un astfel de eveniment veti putea vedea si trai live chiar in Bucuresti, in ziua de Mos Niculae.

Incepand din anul 1995, Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg aduce în fata publicului din lumea întreaga fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. „Frumoasa din padurea adormita”, „Lacul  lebedelor” si „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski precum şi „Cenusareasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg a sustinut peste 7.000 de reprezentatii.

 Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Categoria I – De la 300,00 RON

Categoria II  – De la 250,00 RON

Categoria III  – De la 200,00 RON

Categoria IV  – De la 150,00 RON

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.