Specialiștii trag semnalul de alarmă. Obiceiul nociv care ne distruge în fiecare zi organismul fără să ne dăm seama! Trebuie să avem mare grijă!

Există un obicei în rutina noastră de zi cu zi care este extrem de dăunător organismului nostru. Medicul militar Alin Scarlat spune că ne dăm seama de simptome prea târziu!

Obiceiul nociv care ne distruge în fiecare zi organismul fără să ne dăm seama! Profesorul Alin Scarlat a declarat că frica reprezintă cea mai puternică otravă din ziua de azi. Nu numai că ne intoxică mintea, însă face același lucru și cu sufletul. Potrivit medicului, de aici până la boală mai este un sigur pas.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

„Frica este cea mai negativă trăire pe care o poate trăi omul și are aceeși amplitudine ca și iubirea, doar că este cu minus. Frica nu se tratează cu medicamente. Trebuie doar să ne încărcăm cu iubire”, a explicat medicul Alin Scarlat.

Alin Scarlat atrage atenția că autostresul ne îmbolnăvește, subliniind că sunt puține momente în viață când merită cu adevărat să ne stresăm.

„Autostresul ne îmbolnăvește. Sunt foarte puține situații în viață pentru care merită să ne stresăm. Când începi cu aoleu, la aoleu ajungi. Stresul induce virbrații negative în suflet și minte. Și tutunul adune vibrații la fel de negative ca și frica și stresul.

Bolile apar mereu datorită tulburărilor din suflet. Niciodată să nu tratezi trupul înaintea sufetului. Boala este o dizarmonie între trup, suflet și minte. Toate sunt purtătoare ale particulelor lui Dumnezeu. Orice tulburare în suflet are reverberație în minte și trup.

Apa vie e un tratament la îndemână oricui. Somnul ne aduce cel mai important echilibru în organism (…) Cea mai sigură metodă de detoxifiere a organismului este postul (…) Cât timp Dumnezeu este cu tine, nu ai de ce să te temi”, a explicat profesorul Alin Scarlat.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.