Spectacol pe zapadă „Raliului Zăpezii” la Cavnic

raliul zapeziiUn număr de 23 de echipaje din România, Ungaria şi Germania vor lua startul în  acest final de săptămână la Cavnic, unde va avea loc  loc ediţia a V-a a tradiţionalului Raliu al Zăpezii, în perioada 08 – 10 ianuarie 2015 .

Autoturisme de teren, de asfalt, 4×4, motociclete, ATV-uri şi Quaduri vor oferi un spectacol pe zapadă pe un traseu care a fost mărit anul acesta, ajungând până aproape la intrarea în Băiuţ.

Jandarmii montani din cadrul Posturilor de Jandarmerie Montană Şuior şi Cavnic, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării „Raliului Zăpezii” ce va avea loc în perioada 08 – 10 ianuarie a.c, în zona oraşului Cavnic, pe traseul Coliba Dacilor – Băiuţ Chelement.

Jandarmii vor asigura măsurile speciale de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării probelor la această manifestare sportivă, condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional.

Pentru buna desfăşurare a manifestării şi pentru prevenirea accidentelor, jandarmii maramureşeni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu împiedice acţiunea forţelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice;
  • să respecte locurile stabilite pentru spectatori;
  • să nu pătrundă în spaţiul destinat concursului;

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.