Spectacolul „Fulgi de Nea” ediția a II-a cu Clubul de Dans Sportiv Calliope Baia Mare și Clubul de Dans Sportiv Mini Maxi Sighetu Marmației

CALIOPE-2Luni, 22 decembrie 2014, ora 19.00, în Foaierul Teatrului Municipal, în cadrul evenimentului „Lunea Artelor” vă invităm la spectacolul „Fulgi de Nea” ediția a II-a, care îi va avea ca protagoniști pe dansatorii Clubului de Dans Sportiv Calliope Baia Mare și ai Clubului de Dans Sportiv Mini Maxi Sighetu Marmației.

Clubul de Dans Sportiv Calliope Baia Mare va prezenta show-uri de dans sportiv (cu momente standard și latino), precum și multe alte surprize. Copiii și nu numai, vor avea ocazia să se delecteze cu momente artistice, care cu siguranță vor aduce în sufletele lor multă bucurie.

Clubul de Dans Sportiv Calliope a fost înființat și afiliat la Federația Română de Dans Sportiv în anul 2012, de către Gyöngyi Conicica pentru fiul ei Raul, care în 1999 a început să practice dansul sportiv de performanță, ajungând în scurt timp la un palmares bogat, în urma participarii lui la nenumărate competiții și concursuri naționale și internaționale. Pe lângă experiența în modeling, scenografie și de colaborator al Secției Revistă din cadrul Teatrului Municipal Baia Mare, Raul este în prezent și profesor-antrenor de dans sportiv. Dansatorii “Calliope” au fost prezenţi atât în finalele campionatelor naţionale, cât şi internaționale, întorcându-se de la fiecare concurs cu medalii și diplome. De asemenea, au avut apariții la mai multe show-uri, spectacole de Halloween, de Crăciun, promenadă dansantă cu Fanfara Municipală Baia Mare, dirijor Florin Mătăsaru, apariții în cadrul “Sărbătorii Castanelor”, “Petofi Bal” , diverse emisiuni TV la TL + Baia Mare și TV Sighet. Categoriile și stilurile de dans sportiv practicate în cadrul clubului sunt : Standard – vals lent, tango, foxtrot, vals vienez, quickstep, precum și latino – samba, cha cha, rumba, jive și paso doble. Clubul de Dans Sportiv Calliope se adresează grupurilor de vârstă între 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-35 ani, 36-65 ani, având grupe pentru începători şi avansaţi.

Clubul de Dans Sportiv Mini Maxi Sighetu Marmației a luat ființă în anul 1986, fondator-președinte/antrenor Cristina Kovy și fiul ei, Gabor Kovy. Au fost 5 ani la rând campioni naționali la secțiunea formații latino și semifinaliști la Campionatul Mondial de formații latino. Au nenumărate apariții TV, show-uri, iar de peste 10 ani participări în cadrul “Sărbătorii Castanelor”. Ultima lor participare a fost la Concursul de Dans Sportiv din Baia Sprie, de unde au adus acasă medalii. Următoarea competiție este participarea la Campionatul de Clase susținut la Reghin. Cele peste 10 perechi vor prezenta următoarele formații: flamenco, balet, dansuri creative și, bineînțeles, dans sportiv, atât standard, cât și latino.

Vă invităm la un spectacol antrenant, plin de surprize, emoție și culoare!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.