Spectacolul „Ursul”, de A.P.Cehov, regia Doru Fârte, va avea premiera duminică 18 septembrie 2016, ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal

afis_ursulSpectacolul „Ursul”, de A.P.Cehov, regia Doru Fârte,  va avea premiera duminică 18 septembrie 2016, ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal.

Un incident banal și o răsturnare de situație spectaculoasă stau la baza farsei într-un act ”Ursul”. Împrejurări neașteptate aduc oamenii laolaltă. Un moșier misogin, încă tânăr, vine în fața unei moșierițe văduve să-i ceară datoria rămasă de la răposatul ei soț. Din aproape în aproape, dialogând aprig, cei doi se înfierbântă și se provoacă la duel. Lecția de mânuire a armelor e una languroasă, deloc înspăimântătoare.

Parodierea morții e ca un joc de copii, “mortul” fiind animat de proiecțiile celor care l-au cunoscut. Aerul absurd completează ironic filonul comic distinct și delirul amoros camuflat sub marca ”duelului”.

Luka, Popova și Smirnov sunt trei personaje croite din furie, pasiune și stranietate care-și dezvăluie prea omenescul printre lacrimi, sughițuri și vodka eliberatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.