Spitalul Județean “Dr. Constantin Opriș” vă invită la Simpozionul “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI”

Spitalul Județean “Dr. Constantin Opriș” vă invită la Simpozionul “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI”

Peste 30 de experți în medicină și situații de urgență vor susține comunicări științifice în Baia Mare, în perioada 26-28 ianuarie 2017, la cea de-a II-a ediție a Simpozionului „Medicina de Urgență Azi”.
Simpozionul este organizat de către Asociația Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș”, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

Evenimentul va debuta în cursul zilei de joi, 26 ianuarie, cu un exercițiu de salvare la baza pârtiei de schi din stațiunea Șuior. Comunicările științifice vor fi susținute de personalități din medicina de urgență și a situațiilor de urgență care vor expune teme de mare actualitate din acest domeniu.

Cu această ediție, Simpozionul “MEDICINA DE URGENȚA AZI” devine o tradiție pentru județul Maramureș. Acest eveniment reunește, în Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă din întreaga țară.
Prima ediție a avut loc în anul 2015, când am marcat cinci ani de la înființarea SMURD-ului.

Programul simpozionului, modalitățile de înscriere, precum și alte informații despre eveniment, le găsiți pe site-ul www.sptmm.ro

Pentru noi, schimbul de informații și experiență constituie URGENȚĂ!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.