Sportivii Gold Stars Baia Mare pe locul I la Cupa Orca Spring Sprint 2017

Sportivii Gold Stars Baia Mare au reusit sa se impuna si de acasta data la Cupa Orca Spring Sprint 2017. Delia Ana Kovacs a obtinut cel mai mare punctaj al concursului la feminin clasindu-se pe prima treapta a podiumului.

Cinci sportivi ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat simbata la Cupa Spring Sprint Orca. Competitia destinata inotatorilor masters, trecuti de 25 de ani, s-a desfasurat la piscina Worldclass din cadrul hotelului Belvedere din Cluj Napoca. Si in acest an cupa la feminin per concurs generala  revenit baimarencei Delia Ana Kovacs care a obtinut cel mai mare punctaj, 40 de puncte.

Nici baietii nu s-au lasat mai prejos. Adrian salajan obtinind locul I la categoria de virsta 50 – 54 de ani, in timp ce la categoria 40 – 44 de ani locul II i-a revenit lui razvan Cristian Oros iar locul III  Tura Adrian Flavius. La acest concurs, pentru prima data a participat si baimareanca Doina Jarda, la categoria de virsta 35 – 39 de ani. Sportivii baimareni spera ca in acest an sa fie prezenti la campionatele Mondiale de Natatie care se vor desfasura in vara in capitala Ungariei, Budapesta.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.