Spre Final Four, cu motoarele turate pe terenuri… off road

În baza parteneriatului dintre HCM Baia Mare, reprezentanta României în Liga Campionilor, şi Mitsubishi Motors, un parteneriat derulat sub moto-ul „Împreună spre Final Four!”, sâmbătă – la orele prânzului -, după victoria repurtată de băimărence în faţa MKS Selgros Lublin din Grupa D a Ligii Campionilor, campioanele României au fost invitate să testeze maşini 4×4 cu ocazia Mitsubishi Off Road Day 2014.

În decorul staţiunii Izvoare, campioanele au dovedit reale aptitudini de piloţi, acceptând cu entuziasm provocarea de a parcurge traseele gândite pentru diferite tipuri de maşini 4×4. „Adrenalină la maxim a fost! Am avut emoţii mari, dar – cu ajutorul copilotului meu – am reuşit să trec de partea cea mai grea… Aici a fost foarte greu, pe terenul de handbal este mult mai uşor!”, a declarat râzând căpitanul campioanelor, Valentina Ardean Elisei.

Antrenorul Costică Buceschi, obişnuit să „piloteze” de pe marginea terenul echipa HCM Baia Mare, a glumit şi, după o cursă cu Elena Gjeorgjievska la volan, a mărturisit că nu crede că ar mai urca o dată în maşină… „Noroc că am avut un instructor care a ştiut ce şi când să facă. Este cam ca şi pe terenul de handbal: când cel care dirijează ştie ce să spună şi cel care conduce ştie ce să facă, atunci lucrurile ies bine!”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.