SRI, avertisment pentru toți românii. Ce ne sfatuiește Serviciul Român de Informații să facem

Serviciul Român de Informații i-a avertizat miercuri, pe Facebook, pe români să fie vigilenţi cu privire la tentativele unor servicii secrete străine de a-i recruta.

SRI

Serviciul Român de Informaţii îi îndeamnă pe români ca atunci când cineva este abordat insistent de persoane necunoscute să semnaleze prompt acest lucru autorităților competente, scrie RomaniaTV

Întrebaţi de internauţi cum știu dacă un serviciu secret străin încearcă să-i recruteze, reprezentanţii SRI au răspuns:

“Deşi activitatea legată de spionaj sau criminalitate organizată pare un domeniu rezervat cinematografiei, astfel de activităţi se desfăşoară în mod curent în realitatea contemporană şi orice persoană poate deveni, cu sau fără voie, instrumentul acestora.

SRI îi încurajează pe toţi cetăţenii României să fie vigilenţi în privinţa unui interes aparte pe care cineva îl poate manifesta în relaţionarea directă sau în spaţiul virtual şi să semnaleze prompt aceste suspiciuni autorităţilor competente”, au scris reprezentanţii SRI pe Facebook.

“‪SRI apără valorile identitare româneşti, suveranitatea, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, dreptatea şi pluralismul politic”, se precizează într-o altă postare a SRI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.