ULTIMA ORA! Andreea Esca, mărturisire neaşteptată înainte de Crăciun: „Am fost dată afară ….”

Andreea Esca a povestit momentele frumoase din copilărie, din preajma sărbătorilor, când aceasta îl aştepta pe Moş Crăciun pentru a-i aduce cadouri. Nu doar că se bucura că primea mereu păpuşi, dar a luat parte şi la un moment mai puţin plăcut, când părinţii acesteia s-au supărat pe prezentatoarea de ştiri şi au dat-o afară din casă.

Andreea Esca a povestit momentele din preajma sărbătorilor, mai ales din preajma Crăciunului, când aceasta aştepta cu nerăbdare primirea cadourilor. Prezentatoarea de ştiri a povestit că întotdeauna primea păpuşi. De asemenea, aceasta a povestit că a avut parte de un moment mai puţin plăcut, când a plecat de la grădiniţă cu altcineva, părinţii acesteia neştiind unde se află. În momentul în care au găsit-o, s-au supărat foarte tare pe ea şi susţine că a luat o bătaie zdravănă.

Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce. Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a povestit Andreea Esca.

Sursa: spynews.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.