STATISTICILE SĂPTĂMÂNII I.S.U.

În perioada 03.11. – 09.11.2014, personalul I.S.U. Maramureş a executat în total 162 de intervenţii, cu o medie de circa 23 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 140 de intervenţii, iar pompierii– 22.

Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 60, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Fărcaşa- 22, S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 20, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 15, S.M.U.R.D. Vişeu de Sus- 12, S.M.U.R.D. Borşa- 7 și S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş – 3 acțiuni.

Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii maramureşeni au executat 22 de intervenţii, din care 13 incendii, 5- alte intervenții, 2– asistența persoanelor, respectiv câte 1- transport apă și salvări animale. Media acţiunilor a fost de circa 3 pe zi.

De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a executat în total 6609 intervenţii, cu o medie de circa 21 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 903, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 5706, cu o medie de circa 18 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 15 controale, din care 12– tematice, 3- de fond și 1- la obiective de investiții.

Personalul Inspecţiei a constatat 31 deficienţe, din care 11 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 7 sancţiuni, constând în tot atâtea avertismente.  În perioada analizată, au fost primite 3 cereri de aviz de securitate la incendiu. Au fost emise 1 aviz și 1 autorizație și respinsă 1 cerere de aviz de securitate la incendiu. În aceeaşi perioadă s-au emis 3 notificări pentru transporturi de deşeuri periculoase.

S-au efectuat 5 activități de informare preventivă, cu popularizarea Campaniilor F.O.C. – ,,Flacările Omoară Copii”, R.I.S.C. – “Renunţă, Improvizaţiile Sunt Catastrofale” şi ”Vreau să fiu voluntar” în municipiul Baia Mare și comunele Bârsana, Dumbrăvița și Vima Mică, respectiv 2 exerciţii de evacuare la două colegii tehnice din municipiul Baia Mare.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.