Steaua a ratat calificarea în ultima secundă. Trupa lui Reghe a fost eliminată din Liga Europa

Steaua a ratat calificarea în ultima secundă. Trupa lui Reghe a fost eliminată din Liga Europa

Villarreal-Steaua 2-1 şi Osmanlispor-FC Zurich 2-0, în ultimele meciuri din grupa L a Ligii Europa. În urma acestor rezultate merg mai departe Villarreal şi Osmanlispor.

VILLARREAL-STEAUA 2-1. Puţin a lipsit ca Steaua să se califice în Liga Europa. Un singur gol i-a lipsit echipei noastre să joace în primăvara europeană, dar acest pas aparent mic este totuşi o consecinţă a rezultatelor anterioare, când echipa n-a reuşit să învingă pe Zurich sau a pierdut prea uşor la Osmanlispor.

Forţată să câştige, Steaua a început timorat meciul de pe El Madrigal, iar gazdele au făcut ce-au vrut pe teren în primele 20 de minute. A şi marcat în minutul 16, prin Sansone, iar până la pauză a mai avut câteva oportunităţi bune de a majora diferenţa.

După pauză, Steaua a arătat cu totul altfel. A fost parcă Steaua din repriza a doua a meciului cu Osmanlispor. Şi n-a lipsit mult ca scenariul să fie acelaşi. Vlad Achim a egalat în minutul 56, iar ocaziile au început să curgă la poarta lui Asenjo. Gabi Tamaş n-a mai fost însă îngerul din meciul cu Osmanli, când a marcat scorul de 2-1, ci a fost demon, el fiind eliminat în minutul 79.

Rămasă în 10, reduta Stelei s-a prăbuşit în minutul 88, când gazdele au marcat pentru 2-1, dar trupa lui Reghe putea da lovitura la ultima fază a meciului, când Golubovic a fost blocat în ultimul moment. La 2-2 Steaua ar fi mers mai departe, având asupra lui Villarreal avantajul meciurilor directe A rămas însă 2-1, iar echipa noastră începe anul viitor în liga 1, nicidecum în Liga Europa.

Clasament:

1. Osmanlispor 6 3 1 2 10:7 10
2. Villarreal 6 2 3 1 9:8 9
3. Zurich 6 1 3 2 5:7 6
4. FC Steaua București 6 1 3 2 5:7 6

sursa.romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.