Steaua Bucureşti cucereşte al doilea campionat consecutiv, după victoria cu 1-0 la U Cluj!

„Roş-albaştrii” sărbătoresc al 25-lea triumf în campionatul intern, record absolut în Liga 1. Este pentru a treia oară după Revoluţie cînd Steaua cîştigă cel puţin două titluri consecutive, singura echipă care a reuşit acest lucru din 1989  şi pînă astăzi. 

Tricouri speciale, inscripţionate cu mesajul „campionii României”, au fost pregătite pentru acest meci . A fost genul de meci pe care un stelist care se respectă nu are voie să-l uite.  Un meci cât un campionat. Conştienţi acest lucru au venit la stadion şi ardelenii care ţin cu Steaua şi cu aceleaşi gânduri au intrat în teren şi elevii lui Reghecampf. Pentru Sânmărtean, Varela, Keşeru sau Piovaccari a fost şansa de a trăi ceea ce Apolzan, Sătmăreanu, Sameş, Tudorel Stoica sau Lăcătuş au trăit la rândul lor. A fost meciul care poate face diferenţa dintre un jucător şi un campion.

Echipele de start:

U Cluj: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Abrudan, Tîrnăcop – Bucşa, A. Lungu – Boutadjine, Cristocea, M. Nicu – Lemnaru
Rezerve: Niculescu, Neag, Takacs, Borza, Kovacs, Calcan, Machado

Steaua:Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Prepeliţă – Ad. Popa, Sînmărtean, Tănase – ChipciuRezerve: Niţă, Rîpă, N. Stanciu, Piovaccari, Keşeru, Răduţ, G. IancuArbitru: M. AvramAsistenţi: Aurel Oniţă, Octavian Şovre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.