Stefania Bălăceanu,un nume despre care veți mai auzi!

Stefania Bălăceanu,un nume despre care veți mai auzi!

Duminică,după meciul Brăilei de la Zalău (câștigat de zalăuance) m-am grăbit să ajung la sală pentru a vedea meciul dintre Minaur-fete și CSU Oradea, partidă contând pentru etapa a -13-a a Diviziei „A” la handbal feminin.

A fost o partidă fără istoric,în care gazdele s-au impus cu un scor categoric: 41-25 (20-13). Un meci antrenant, pe parcursul căruia am văzut câteva jucătoare de perspectivă dar și o fostă mare jucătoare a handbalului românesc: Valeria Motogna care, la peste 37 de ani, a ales să-și încheie cariera la CSU Oradea.

În acestă partidă am văzut jucând,pentru prima dată, noua achiziție a Minaurului, Stefania Bălăceanu venită de la  ACS Sepsi-Sic  Sfântu-Gheorghe. Eram curios să văd cum se mișcă și dacă clubul a făcut o algere bună. Si pot afirma ,cu tărie, DA! Stefania, prin joculei, mi-a lăsat o foarte bună impresie.Si nu doar mie. Am remarcat la acestă jucătoare(de 21 de ani) reale calități care o pot propulsa în viitor în lumea bună a handbalului.

Am remarcat: viziune în teren,forță,inteligență în joc și un „braț” puternic.Seamănă foarte mult ca alură și mișcare în teren cu Luciana Marin.

Cu o pregătire riguroasă,s eriozitate și o coordonare adecvată din partea antrenorilor ,Ștefania Bălăceanu poate deveni o jucătoare pentru care se vor bate, în viitorul nu prea îndepărtat,multe echipe.

Mult succes Ștefania!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.