Ştiaţi că tatăl lui Carmen Iohannis este fostul şef al Securităţii Sibiu?

carmenŞtiaţi că tatăl lui Carmen Iohannis este fostul şef al Securităţii Sibiu, îşi semna indicativele cu pseudonimul “Nurca” sau “Blănarul”, şi omul în faţa căruia raporta Hurezeanu. De ce credeţi că a sărit mizeria de Hurezeanu în sus când a fost ales Iohannis: “Drumul României este definitiv către Bruxelles şi Alianţa Nord Atrantică! Respirăm aer occidental la Bucureşti!”

Chiar trăiţi cu impresia că neamţul de Iohannis a ajuns preşedintele României, fără să aibă în spate un sistem de care nu aveţi habar?!

Aveţi idee câţi bani avea Carmen când s-a măritat cu Klaus? Începeţi să calculaţi de la câteva sute de mii de dolari în sus! Tatăl ei vindea haine de blană tuturor nevestelor de nomenclaturişti şi o nurcă putea să ajungă şi la 50.000 de lei în condiţiile în care o Dacie costa 65.000 lei! Nu vă mai lăsaţi dumneavoastră atât de uşor înşelaţi de declaraţiile de genul: “Doamna profesoară Iohannis merge pe jos la şcoală. În continuare modestia întruchipată”.

După arhivele oficiale, şeful IJMI Sibiu era col. Corotaru Iulian, lt.co. Petrişor era şeful Securităţii Sibiu şi locţiitor şef Securităţii mr. Aioanei Constantin. Dar Hurezeanu minte! Ion Lăzurcă nu a fost blănar bogat din Răşinari, ci un sărăntoc din Sântu, unde rudele i-au demolat casa modestă după ce au murit şi a ridicat alta Iohannis.

Sursa: cocoon.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.