Stiinta Baia Mare – RCM Timisoara 29-25

Pe stadionul Lascar Ghinet in partida derby a Grupei Transilvania, contand pentru Cupa Romaniei, Stiinta Baia Mare a castigat cu rezultatul de 29-25 in fata celor de la RCM Timisoara, banatenii gratie punctului bonus defensiv obtinut terminand pe prima pozitie a grupei.

Pana aproape de finalul primei reprize RCM Timisoara a condus ostilitatile din teren, Calafeteanu a marcat dintr-o lovitura de pedeapsa si o transformare a eseului semnat de Lazar, pentru ca scorul sa fie de 10-0 in favoarea galben-albastrilor.

In minutul 31 Tarus a vazut cartonasul galben, iar sapte minute mai tarziu zimbrii maramureseni au revenit in joc cu un eseu de penalizare pe care Samoa Luke l-a transformat, cele doua echipe intrand la cabine cu rezultatul de 10-7 in favoarea celor de la RCM Timisoara.

Dupa reluarea jocului Stiinta Baia Mare a preluat conducerea gratie eseului marcat de Oancea, insa acest avantaj a durat doar sapte minute, cand Calafeteanu a concretizat o lovitura de pedeapsa. Mai mult chiar, timisorenii s-au distantat la 20-12 in minutul 61, dupa un eseu al aripii Shennan, transformat de Calafeteanu.

RCM Timisoara a ramas pentru a doua oara in inferioritate numerica, Conache fiind jucatorul sanctionat cu cartonas galben, iar finalul partidei a fost unul incendiar. Botezatu si Shamkharadze au finalizat in terenul de tinta al banatenilor, in timp ce Samoa Luke a transformat ambele reusite, concretizand si o lovitura de pedeapsa.

Kinikinilau a reinviat sperantele timisorenilor pentru o victorie pe terenul zimbrilor in minutul 79, cand a marcat un eseu ramas insa fara transformare, dar situatia de pe tabela de marcaj nu a mai putut fi schimbata, chiar daca si Spring de la gazde a fost trimis pe banca pedepselor in urma unui cartonas galben.

Stiinta Baia Mare s-a impus, insa RCM Timisoara si-a asigurat bonusul defeniv gratie caruia a promovat si ea in urmatoarea faza a Cupei  Romaniei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.