Stiinta Baia Mare s-a impus la Petrosani

Campionii en-titre, Stiinta Baia Mare, au castigat pe terenul celor de la Stiinta Petrosani, rezultat 69-6, in partida contand pentru etapa a IV-a din Grupa Transilvania a Cupei Romaniei.

Cu jucatori tineri in primul XV Stiinta Baia Mare s-a incalzit mai greu, astfel ca la jumatatea primei reprize scorul a fost de 21-3 in favoarea zimbrilor, eseurile fiind marcate de Dinis, Fakaosilea si Spring, toate transformate de Pop. Pentru Stiinta Petrosani s-a consemnat o penalitate concretizata de Barbu.

Pana la pauza scenariul a fost aproape identic, studentii din Valea Jiului nu au mai inscris, insa baimarenii si-au trecut in cont alte trei incercari semnate de R.Ailenei, Fakaosilea si Pop ultimul transformand una dintre reusite.

Dupa reluare primele puncte au fost marcate de Barbu din lovitura de pedeapsa pentru gazde, zimbrii distantandu-se cu inca doua eseuri marcate de Moyake si Pop. Alte trei eseuri au venit in minutele 55, 75 si 78, P.Ailenei, R.Ailenei si Spring fiind semnatarii acestora, doua trasformari izbutite de Pop si Brooks stabilind rezultatul final.

In urmatoarea etapa Stiinta Baia Mare va primi pe propriul teren vizita celor de la RCM Timisoara intr-o partida care va decide castigatoarea Grupei Transilvania.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.